Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

KUP HRVATSKE

Održan ždrijeb polufinala Kupa, moguće je finale Hajduka i Dinama na Rujevici!

Autor:

06.03.2023. 12:33
Održan ždrijeb polufinala Kupa, moguće je finale Hajduka i Dinama na Rujevici!

Foto: Drago Sopta/HNS



Hajduk će gostovati kod Slaven Belupa, a Dinamo na Šubićevcu. Ždrijeb polufinala Kupa Hrvatske odlučio je tako raspariti dva najveća favorita za osvajanje Kupa, odnosno izbjeći scenarij velikog ogleda Hajduka i Dinama već u polufinalu.  To naravno ne znači da obje momčadi čeka lagan posalo, posebno u posljednje vrijeme neuvjerljive Splićane, koji moraju na ove sezone za sve vrlo zahtjevno gostovanje u Podravini.


U polufinalu se igra samo jedna utakmica i to u terminu 5. travnja.  Finale se igra 24. svibnja na Rujevici gdje je sukladno ishodu “plesa kuglica” u teoriji moguća “noćna mora” za organizatore i osiguranje utakmice – sudar Dinama i Hajduka.


Ždrijeb je održan u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza, uz nazočnost predsjednika HNS-a Marijana Kustića, prvog dopredsjednika Ante Vučemilovića Šimunovića, izvršnog direktora Tomislava Svetine, voditelja odjela natjecanja Nevena Šprajcera, predsjednika Povjerenstva za natjecanje SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa Davora Ivića, povjerenika natjecanja Josipa Breznog i predstavnika klubova.







Foto Drago Sopta/HNS