ponedjeljak, 29. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Austrijsko prvenstvo

Luka Sučić i Roko Šimić dobili novoga trenera nakon poraza kod Marina Ljubičića

Autor: Hina

15.04.2024. 14:05
Luka Sučić i Roko Šimić dobili novoga trenera nakon poraza kod Marina Ljubičića

Foto: Foto Facebook RB Salzburg

Momčad će do kraja sezone voditi Onur Cinel, dosadašnji trener drugoligaša Lieferinga koji je praktički druga momčad Salzburga



SALZBURG Austrijski nogometni prvak i vodeći sastav aktualnog prvenstva RB Salzburg smijenio je trenera Gerharda Strubera samo mjesec dana prije završetka sezone.


U Salzburgu su odlučili otkazati suradnju Struberu nakon 1-3 poraza na gostovanju kod LASK-a u Linzu proteklog vikenda u utkamici u kojoj je trostruki strijelac za domaće bio hrvatski napadač Marin Ljubičić.


Struber je početkom ove sezone na klupi Salzburga, za koji igraju i Luka Sučić te Roko Šimić, zamijenio Matthiasa Jaisslea koji se odlučio na odlazak u Saudijsku Arabiju.




Momčad će do kraja sezone voditi Onur Cinel, dosadašnji trener drugoligaša Lieferinga koji je praktički druga momčad Salzburga.


Nakon poraza u Linzu Salzburg je ostao na 32 boda, koliko ima i drugi Sturm iz Graza, a do kraja prvenstva ostalo je još šest kola. Usto, prije 11 dana Salzburg je ispao i iz Austrijskog kupa izgubivši polufinale na svom terenu upravo od Sturma.