Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Dobre vijesti

Luka Modrić može večeras mirno krenuti po 23. trofej u dresu Reala, sve je dogovorio oko produženja ugovora

Autor: Portal Novi list

06.05.2023. 12:17
Luka Modrić može večeras mirno krenuti po 23. trofej u dresu Reala, sve je dogovorio oko produženja ugovora

Foto: Luka Modrić/Foto REUTERS

Marca tvrdi da je kapetan Vatrenih glatko odbio ponudu Al Nassra i vrlo brzo sve dogovorio s Florentinom Perezom



RIJEKA Luka Modrić večeras će krenuti po svoj 23. trofej u dresu Reala. Carlo Ancelotti naslutio je da bi kapetan Vatrenih mogao biti spreman za finale Kupa protiv Osasune. U uvertiri te utakmice ugledni sportski dnevnik Marca objavio je da je Luka sve dogovorio oko produženja ugovora s Madrižanima. Sada je samo pitanje dana kada će se objaviti taj toliko iščekivani potpis.


Al Nassr je silno želio iskusnog veznjaka, stavio je pred Luku ugovor težak čak 40 milijuna eura po sezoni. No, iako bi, da je prihvatio tu ponudu, postao najplaćeniji hrvatski igrač u povijesti, Modrić je navodno glatko odbio tu ponudu i vrlo brzo priveo kraju pregovore s Florentinom Perezom.


Prema Marci po novom ugovoru Modrić će zadržati “stara primanja”. To znači da će i iduće sezone samo dvojica igrača imati viša primanja od njega. Karim Benzema i Eden Hazard. Preciznije, Modrić će i nadalje  zarađivati 21.8 milijuna eura godišnje bruto, Benzema je ima 2.2 milijuna eura više, a Eden Hazard godišnje zarađuje 31.25 milijuna eura.