Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Bez zvijezda na treningu

Leo Messi trenirao sam u zatvorenom četiri dana uoči prve utakmice Argentine na SP-u

Autor: Hina

18.11.2022. 20:46
Leo Messi trenirao sam u zatvorenom četiri dana uoči prve utakmice Argentine na SP-u

Foto: Foto REUTERS

Četrnaest igrača, kao i tri vratara, obukli su kopačke kako bi dovršili trening, uključujući igrače koji su nedavno patili od ozljeda ili bolova, poput Lautara Martineza, Paula Dybale, Papu Gomeza i Marcosa AcuneDOHA Argentinac Lionel Messi nije trenirao s ostatkom selekcije u petak, već je radio u zatvorenom četiri dana prije prve utakmice Albiceleste na Svjetskom prvenstvu 2022. u utorak protiv Saudijske Arabije.


Prema pisanju argentinskog tiska, međutim, nema razloga za brigu za zdravlje napadača Paris Saint-Germaina.


Za svoj prvi javni nastup otkako je kročila u Katar u noći sa srijede na četvrtak, argentinska selekcija trenirala je u sparnoj Dohi u četvrtak rano navečer, bez nekoliko zvijezda.
Četrnaest igrača, kao i tri vratara, obukli su kopačke kako bi dovršili trening, uključujući igrače koji su nedavno patili od ozljeda ili bolova, poput Lautara Martineza, Paula Dybale, Papu Gomeza i Marcosa Acune.


S druge strane, kao Leo Messi, Angel Di Maria, Rodrigo De Paul, Leandro Paredes i Nicolas Otamendi nisu izašli na travnjak.


Dvojica igrača za koje je argentinski savez dan ranije najavio da su se povukli, Nicolas Gonzalez (ozlijeđen na treningu u četvrtak) i Joaquin Correa (nepoznata ozljeda), nisu sudjelovali na trening. Njihove zamjene Angelo Correa i Thiago Almada još nisu stigli u Dohu.


Trening na katarskom sveučilištu, argentinskom baznom kampu tijekom turnira, odvijao se pred gotovo 400 novinara iz cijelog svijeta.