Nedjelja, 28. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Sportski heroji

Krunoslav Rendulić nakon čuda u Mostaru: "Treba se vratiti s 0:3 na 4:3 i to ne protiv neke seoske ekipe"

Autor: Hina

22.09.2023. 08:08
Krunoslav Rendulić nakon čuda u Mostaru:

Foto: Krunoslav Rendilić/Foto HNK Zrinski

Ovaj preokret je nestvaran. Kakva noć za nas, Mostar, igrače i navijače - rekao je Nemanja Bilbija, kapetan momčadi



MOSTAR  Nestvarni preokret, igrači su heroji i čudo, ocjene su nogometnoga susreta prvog kola skupine E Konferencijske lige u kojoj je Zrinjski slavio protiv favoriziranog AZ Alkmaara koji je na poluvremenu vodio 3-0, a na kraju je završilo 4-3 za mostarsku momčad.


„Treba reći da su igrači heroji. Treba se vratiti s 0-3 na 4-3 i to ne protiv neke seoske ekipe. Znao sam kakvi su momci. Da su karakterni, da ne odustaju. Nagradilo nas je s četiri gola u drugom poluvremenu“, rekao je nakon susreta hrvatski stručnjak na klupi prvaka BiH Krunoslav Rendulić.


Špekuliralo se u medijima kako bi Rendulić čak mogao napustiti redove “Plemića” nakon dva poraza u prvenstvu, no herojska pobjeda njegovog sastava protiv nizozemske momčadi mu je ojačala poziciju. Izrazio je očekivanje da će uprava “zavući ruku duboko u džep te nagraditi nogometaše za uspjeh”.




Kapetan prvaka BiH, napadač Nemanja Bilbija koji nije bio strijelac u ovom susretu, nije krio oduševljenje rezultatom.


“Ovaj preokret je nestvaran. Kakva noć za nas, Mostar, igrače i navijače. Ponosan sam na večerašnju utakmicu“, rekao je kapetan Zrinjskog. Dodao je kako je pogodak Zvone Kožulja dao cijeloj momčadi dodatnu motivaciju za pobjedu.


Zrinjski se nakon prvoga kola nalazi na prvom mjestu skupine E Konferencijske lige, dok drugo mjesto zauzima Legija iz Varšave koja je pobijedila Aston Villu 3-2.