Nedjelja, 19. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Luka Modrić

Kapetan Vatrenih nije želi dramatizirati nakon poraza od Turske, ali naglasio je jednu stvar: "Nismo bili pravi, treba vidjeti zašto"

Autor: Portal Novi list

13.10.2023. 08:00
Kapetan Vatrenih nije želi dramatizirati nakon poraza od Turske, ali naglasio je jednu stvar:

Foto: Luka Modrić/Foto REUTERS

Nema nikakve panike. I dalje ovisimo o sebi - rekao je Luka



OSIJEK Kapetan Vatrenih nije nakon poraza od Turske krio razočaranje igrom svoje momčadi.


– Turci su definitivno zasluženo pobijedili, igrali su puno bolje – rekao je Luka Modrić. – Mi odavno nismo odigrali lošiju utakmicu, pogotovo prvo poluvrijeme. No, i dalje imamo sve u svojim rukama, moramo se dignuti, rekuperirati, sljedeću utakmicu odigrati puno bolje.


Jedini pogotku prethodilo je dosta čudnih reakacija vaših suigrača?




– Ne treba tu sad nikoga kriviti, gol se dogodio kako se dogodio. Sastavni dio igre su pogreške. Livaković je prije toga obranio fenomenalne njihove tri šanse. Taj gol je splet jedne pogreške, ali idemo dalje. Utakmica protiv Walesa je ključ. Svaka je ključ, bila je i ova danas. Nismo bili pravi, treba vidjeti zašto.


Jesu li nas iznenadili?


– Nisu. Znali smo da su kvalitetna momčad, što su pokazali i u prvoj utakmici u Turskoj. A mi jednostavno nismo bili pravi, to je prvi i osnovni razlog. Pogotovo prvi dio. U drugom smo se malo digli, igrali bolje, imali neke šanse, ali sve je to bilo onako, dosta neorganizirano. Sad ne treba previše dramiti. Izgubili smo, treba priznati suparniku da je bio bolji. Trebamo odigrati protiv Walesa puno bolje, ići na pobjedu ako mislimo doći do pozitivnog rezultata.


Ima li mjesta panici uoči završetka kvalifikacija za EURO?


– Nema nikakve panike. I dalje ovisimo o sebi. Imamo teške utakmice, nemamo pravo na kiks, morat ćemo biti puno bolji nego protiv Turske – rekao je Modrić.