Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

SP u Kataru

Kaos u belgijskoj svlačionici, nakon poraza od Maroka došlo je i do tučnjave između Hazarda i Vertonghena

Autor: Portal Novi list

29.11.2022. 10:01
Kaos u belgijskoj svlačionici, nakon poraza od Maroka došlo je i do tučnjave između Hazarda i Vertonghena

Foto: Foto REUTERS

U 13 sati u belgijskom kampu sazvana je presica, umjesto najavljenih Carrasca i Thaetea pred novinare će sukobljeni Hazard i Vertonghen....



Ugledni francuski sportski dnevni L’Equipe lansirao je senzacionalnu priču koju su prenijeli i brojni belgijski mediji. Nakon poraza od Maroka došlo je do sukoba u belgijskoj svlačionici, a sve je kulminiralo tučnjavom Hazarda i Vertonghen. Lukaku je prema tom izvoru razdvojio usijane glave, a odmah nakon toga održan je “krizni sastanak” u terning kampu kako bi se malo spustile tenzije.


Sve je navodno kulminiralo još ranije kada je De Bruyne izjavio da belgijska momčad ne može osvojiti SP jer je prestrana, a središnji branič Vertonghen odgovorio:


– Loši smo u napadu, možda zato što smo stari? Trenutačno mi je toliko toga na umu, ali ne bih to trebao reći. mislio sam da belgijska momčad nije stvorila nijednu opasnu priliku – odgovorio je iskusni branič.




Taj verbalni sukob nakon poraza od Maroka prerastao je u otvoreni, fizički sukob. Nervozu je unio i vratar Thiabut Curtois koji je nakon utakmice divljao po svlačionici, a i on ima otvoreni front s Kevin De Bruyjenom. Ne razgovaraju godinama. Nisu jedini. Prema belgijskim medijima ne postoji komunikacija između Lukakua i Batshuayjia, te Hazarda o Trossarda….


U 13 sati u belgijskom kampu sazvana je presica, umjesto najavljenih Carrasca i Thaetea pred novinare će sukobljeni Hazard i Vertonghen…


Jedno je sigurno ova epizoda u redovima idućeg suparnika Hrvatske će ili potpuno “rasturiti” belgijsku momčad ili je homogenizirati. Pravi odgovor će stići u četvrtak.