Četvrtak, 13. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Pretrage

Igrač Rome ipak nije doživio srčani udar tijekom utakmice s Udineseom

Autor: Hina

15.04.2024. 08:20
Igrač Rome ipak nije doživio srčani udar tijekom utakmice s Udineseom

Foto: Foto REUTERS

Vjeruje se da je Ndicka ranije tijekom utakmice dobio udarac u prsa, a modrica je izazvala poteškoće s disanjemRIM  Liječničke pretrage isključile su srčani udar igrača Rome Evana Ndicka (24) koji se srušio na teren s bolovima u prsima za vrijeme utakmice protiv Udinesea, prenose talijanski mediji.


Ndicka se srušio na teren s bolovima u prsima u 72. minuti susreta. Liječnička služba je odmah utrčala na teren, nosili su i defibrilator, ali nije korišten. Bjelokošćanin je iznesen na nosilima pri svijesti i odmah je prevezen u lokalnu bolnicu, a utakmica je prekinuta.


Talijanski mediji prenose kako su pretrage isključile srčani udar. Vjeruje se da je Ndicka ranije tijekom utakmice dobio udarac u prsa, a modrica je izazvala poteškoće s disanjem. Međutim, ostat će u bolnici preko noći na promatranju.
Kako prenosi Sky Sport 24, Romin trener Daniele De Rossi i kapetan Lorenzo Pellergini posjetili su Ndicka u bolnici, a vodstvo Udinesea poslalo mu je poruku ohrabrenja.


“Sve je u redu, sve je u redu,” poručio je De Rossi novinarima okupljenim ispred bolnice.


U trenutku prekida rezultat je bio 1-1.


Roberto Pereyra je doveo Udinese u vodstvo u 23. minuti, a izjednačio je Romelu Lukaku u 64. minuti. Antonio Tikvić nije nastupio za Udinese.