Četvrtak, 20. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

31 C°

INCIDENT

Hajduk objavio da je Filip Krovinović fizički napadnut u Zagrebu nakon utakmice s Lokomotivom

Autor: Portal NL

26.05.2024. 15:30
Hajduk objavio da je Filip Krovinović fizički napadnut u Zagrebu nakon utakmice s Lokomotivom

Foto: PIXSELLHajduk je na svojim FB stranicama objavio da je veznjak Filip Krovinović fizički napadnut u Zagrebu nakon utakmice s Lokomotivom:


“Naš prvotimac Filip Krovinović sinoć je u Zagrebu doživio fizički napad od skupine suparničkih navijača. Odmah moramo istaknuti da ovaj nezapamćeni huliganski ispad nema veze s jučerašnjom utakmicom Lokomotiva – Hajduk. Fizički napad doživio nakon odlaska sa stadiona u Kranjčevićevoj, a isključivi razlog je činjenica da je Filip igrač Hajduka.


Ovim putem najoštrije osuđujemo ovaj divljački čin. Od nadležnih institucija očekujemo da istraže ovaj slučaj te sankcioniraju osobe čiji čin nema nikakve veze s navijanjem i sportskim rivalstvom.
Također moramo istaknuti kako je Filip izrazito nekonfliktna osoba te ničim nije provocirao ovakav napad. Huligani su ga sinoć ciljano pratili te napali u grupi kada su osjetili prigodan trenutak. Samo pukom srećom i snalažljivošću Krovinović nije pretrpio teže posljedice.


Ovo nije prvi put da naši igrači doživljavaju slične neugodnosti u Zagrebu. Gotovo identičan slučaj dogodio se i prije osam godina kada su napadnuti Toma Bašić i Josip Juranović.


HNK Hajduk još jednom osuđuje bilo kakav oblik nasilja, za naš Klub ovakve stvari nisu prihvatljive i napravit ćemo sve što je u našoj moći da se počinitelji privedu pravdi, a naši igrači u budućnosti zaštite od sličnih neugodnosti”, stoji u klupskom priopćenju.