Petak, 17. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

NAPADAČ CITYJA

Haaland postaje "Kralj Barbara" u popularnoj videoigri

Autor: Hina

30.04.2024. 14:37
Haaland postaje

Foto: Reuters



Napadač Manchester Cityja Erling Haaland postao je lik  u popularnoj mobilnoj videoigri “Clash of Clans”, priopćio je u utorak developer te igre Supercell.


Haalandov lik zove se “Kralj Barbara”, preuzet više od 2 milijarde puta i prvi je u igri- koji se temelji na stvarnoj osobi. Norveški 23-godišnjak, koji je i sam obožavatelj te igre, imao je 12 godina kada je prvi put objavljena.


Norvežanin je na svojim društvenim mrežama objavio trailer za igru koji prikazuje sebe u stvarnom životu kako se susreće s likovima iz igre prije nego što bude prebačen u računalni svijet igre.




“Kad smo čuli da je Haaland obožavatelj naše igre i da želi biti partner s nama, bio je to stvarno scenarij iz snova”, rekao je Stuart McGaw, generalni menadžer Clash of Clansa u priopćenju za javnost.


“Bilo je teško prešutjeti ovo, ali sam uzbuđen što konačno mogu govoriti o ovom epskom partnerstvu s Clash of Clans”, rekao je Haaland.”Veliki sam obožavatelj igre dugo vremena i znam sve o njoj, tako da je stvarno cool pojaviti se kao lik u igri.”