Nedjelja, 30. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

34 C°

EURO 2024.

Francuzi nisu razočarani remijem bez golova: "Mirni smo, bit će to dobro"

Autor: Hina

22.06.2024. 05:54
Francuzi nisu razočarani remijem bez golova:

Foto: Antoine Griezmann/Foto REUTERS

Nedostaju nam jedino golovi napadača - reka oje Antoine Griezmann



LEIPZIG  Izjave nakon utakmice 2. kola skupine D Eura u Njemačkoj, u kojoj su reprezentacije Nizozemske i Francuske odigrale 0-0 na stadionu RB Leipziga.


Didier Deschamps, francuski izbornik:


“Nažalost, nismo uspjeli pogoditi mrežu. Bila je to utakmica visokog intenziteta i bio sam zadovoljan onime što su moji momci pokazali. Bio sam razočaran nedostatkom efikasnosti pred golom. No, činimo dobre stvari u napadu. Ima puno pozitivnih stvari, a treba uzeti u obzir da smo igrali i protiv dvije snažne momčadi. No, moraš postizati golove da bi pobjeđivao. Nadam se da ćemo se popraviti u sljedećoj utakmici tako da možemo ispuniti svoj prvi cilj, a to je plasman u osminu finala.”




Antoine Griezmann, kapetan francuske reprezentacije u izjavi za M6:


“Imao sam dvije prilike, ali lopta mi je ostala među nogama. To je stvarno šteta. To nam je nedostajalo u ove dvije utakmice. Moramo na tome poraditi. Mislim da smo se dobro branili, taktički smo dobro bili posloženi, nedostaju nam jedino golovi napadača. No, mirni smo, bit će to dobro.


N’Golo Kante, francuski veznjak i dobitnik nagrade za igrača utakmice:


“Ukupno smo odigrali dobro, uspješno se branili i imali puno prilika. Jedino što nismo uspjeli napraviti je postići pogodak. Želimo pobijediti u svakoj utakmici i nadam se da ćemo biti bolji sljedeći tjedan.”