Utorak, 23. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

36 C°

Reakcije

Nizozemci su uvjereni da su oštećeni: "Poništen nam je regularan pogodak"

Autor: Hina

22.06.2024. 05:58
Nizozemci su uvjereni da su oštećeni:

Foto: Didier Deschamps i Ronald Koeman/Foto REUTERS

Došli smo pobjeđivati i postizati pogotke - izjavio je izbornik Ronald KoemanLEIPZIG Ovako su u nizozemskom taboru doživjeli remi s Francuzima.


Ronald Koeman, nizozemski izbornik:


“Rezultat je pomalo razočaravajući, no bilo je nekih situacija u kojima smo gubili lopte, kad to nismo smjeli, što nije dobro. Bilo je previše prostora između naših linija i mogli smo bolje odigrati u drugom poluvremenu. Ne bih rekao da se osjećamo kao pobjednici. Došli smo pobjeđivati i postizati pogotke. No, to je uvijek bilo teško protiv momčadi kao što je Francuska. Želimo igrati našim stilom, ali ne smijemo gubiti lopte kao što smo to činili protiv Francuske. Moramo biti brži u reakcijama i kreirati više prilika. Još uvijek smo momčad koja mora rasti.”
Virgil van Dijk, kapetan nizozemske reprezentacije u izjavi za NOS:


“U nekoliko smo se navrata dobro otvorili u kontranapadima, a zadovoljni smo jednim bodom. Ne gubimo i sve je u našim rukama. Idemo prema naprijed. U pojedinim trenucima smo bili u teškoćama, ali igrali smo protiv Francuske. Ne vidim u tome problem. Želja je bila prisutna, pokazali smo borbeni duh i bili dobri u obrani. Po meni smo i postigli ispravan gol, ali su nam ga poništili.”