Nedjelja, 28. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Teške optužbe

Francuski ministar unutarnjih poslova optužio Karima Benzemu da održava veze s terorističkom organizacijom Muslimansko bratstvo

Autor: Hina

18.10.2023. 20:21
Francuski ministar unutarnjih poslova optužio Karima Benzemu da održava veze s terorističkom organizacijom Muslimansko bratstvo

Foto: Karim Benzema/Foto REUTERS

Francuska političarka Valerie Boyer naglasila da bi se Benzemi, između ostaloga, trebala oduzeti prestižna Zlatna lopta, nagrada koju je osvojio 2022. godine.



Nogometaš Karim Benzema održava veze s terorističkom organizacijom Muslimansko bratstvo, izjavio je u srijedu Gerald Darmanin, francuski ministar unutarnjih poslova.


Žestoko je time Darmanin optužio dugogodišnjeg francuskog nogometnog reprezentativca i donedavnog člana madridskog Reala koji je ovog ljeta iz Madrida preselio u Saudijsku Arabiju gdje je potpisao za tamošnji Al Ittihad.


“Sve su naše molitve uz stanovnike Gaze koji su ponovno žrtve ovih nepravednih bombardiranja koja ne štede ni žene ni djecu” napisao je na društvenim mrežama Benzema početkom aktualnih sukoba koji su sve žešći na Bliskom istoku.




Ministar Darmanin je povezivao Benzemu i kao osobu koja na pozitivan način propagira u javnost teroristički pokret Hamas, a povodom svega je francuska političarka Valerie Boyer naglasila da bi se Benzemi, između ostaloga, trebala oduzeti prestižna Zlatna lopta, nagrada koju je osvojio 2022. godine.