Četvrtak, 2. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Ostaje u Madridu

Florentino Perez nakon osvajanja Kupa kralja prekinuo špekulacije oko ostanka Carla Ancelottija na klupi Reala

Autor: Portal Novi list

07.05.2023. 08:52
Florentino Perez nakon osvajanja Kupa kralja prekinuo špekulacije oko ostanka Carla Ancelottija na klupi Reala

Foto: Foto REUTERS

On ima ugovor i mi smo sretni - poručio je predsjednik Reala



RIJEKA Predsjednik Reala Florentino Perez oglasio se nakon osvajanja Kupa kralja i odlučio prekinuti špekulacije oko moguće rastanka s Carlom Ancelottijem ovoga ljeta unatoč ugovoru koji vrijedi do 2024. godine. Poznato je da talijanski stručnjak ima na stoju ponudu za preuzimanje brazilske reprezentacije.


– Ne želim više slušati o tome. On ima ugovor i mi smo sretni – rekao je Perez, koji je osvojio 32. trofej na mjestu predsjednika kluba.


– Svi su naslovi osvojeni s puno truda i žrtvovanja. Prije svega želim čestitati Osasuni na sezoni, ostavili su srce na terenu i to je vrijedno respekta.




Reala već u utorak čeka polufinale Lige prvaka s Manchester Cityjem.


– Jako smo blizu novog finala i učinit ćemo sve što je moguće kako bismo u njemu igrali. U prvom dvoboju protiv Cityja imat ćemo prednost, igrat ćemo 12 protiv 11 – rekao je Carlo Ancelotti  aludirajući na domaći teren.


Talijanu je ovo jubilarni deseti trofej u Madridu.


– Zaslužili smo osvojiti Kup, ne samo zbog finala, nego i zbog puta kojeg smo prošli, a na kojem smo pobijedili vrlo jake suparnike. Hvala momčadi, klubu i navijačima za ovo što smo postigli. Osvojili smo sve moguće naslove u dvije sezone te ćemo se u sretnoj atmosferi pripremati za novi izazov u Ligi prvaka – rekao je Ancelotti.