Srijeda, 1. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Liga prvaka

Christophe Galtier vjeruje da će Leo Messi, Neymar i Kylian Mbappe izvući stvar u minhenskom uzvratu

Autor: Portal Novi list

15.02.2023. 08:24
Christophe Galtier vjeruje da će Leo Messi, Neymar i Kylian Mbappe izvući stvar u minhenskom uzvratu

Foto: Leo Messi i Neymar/Foto REUTERS

Činjenica je da se trenutno nalazimo u periodu kada momčad nije u najboljem tonusu i pritom nije kompletna - priznao je trener PSG-a



Leo Messi i Neymar predvodili su skupini igrača PSG-a koji su nakon europskog poraza od Bayerna tražili ispriku kod razočaranih navijača, Ovo je peti poraz Parižana u posljednjih 11 utakmica!


– Imali smo dosta problema, teških sat vremena u kojima nam je Bayern uzeo posjedi. Morali smo pritom brzo promijeniti Hakijima koji je igrao s bolovima. Nije se najbolje snašao po povratku s SP-a gdje je puno igrao. Gol smo primili neposredno prije ulaska Mbappea. Ne mogu reći da Bayern nije zaslužio pogodak. Nakon toga smo pokušavali, ali nije išlo – govorio je Christophe Galtier, trener PSG-a, nakon utakmice. – Nadam se da ćemo do uzvrat uspjeti vratiti svježinu i neke igrače. Činjenica je da se trenutno nalazimo u periodu kada momčad nije u najboljem tonusu i pritom nije kompletna. Međutim, unatoč tome vjerujem da možemo ostvariti željeno u uzvratu.


Trener Bayerna Julian Nagelsmann oprezno je ustvrdio kako je iza njegove momčadi dobro odrađeno tek prvo poluvrijeme ovog dvoboja.




– Napravili smo prvi korak. Zadovoljan sam rezultatom, s igrom u prvih 25 minuta i ulaskom u drugo poluvrijeme. Sve to moramo potvrditi u uzvratu. Željeni smo i mogli zabiti drugi gol, ali zaustavio nas je sjajni Donnarumma – rekao je trener Bavaraca, koji je svjestan da će PSG u uzvratu, s oporavljenim Mbappeom, biti puno opasniji.


– Nisam navikao vidjeti PSG tako nisko, možda je to zbog njihovih nedavnih utakmica ili odsutnosti Mbappea. Kada je Mbappe ušao, došlo je do promjene atmosfere na stadionu, probudilo je ostale igrače. Morali smo više pritiskati, više se braniti. Dva puta nam to nije uspjelo, ali srećom bilo je zaleđe – rekao je Nagelsmann.