Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

SP u Kataru

Argentinski mediji strahuju da bi Leo Messi mogao biti kažnjen uoči Hrvatske, FIFA je pokrenula disciplinski postupak

Autor: Hina

11.12.2022. 11:46
Argentinski mediji  strahuju da bi Leo Messi mogao biti kažnjen uoči Hrvatske, FIFA je pokrenula disciplinski postupak

Foto: Leo Messi/Foto REUTERS

Argentinski mediji u strahu komentiraju činjenicu da je Messi vrlo negativno komentirao suđenje Španjolca što je jednim od članka FIFA-e zabranjenoDOHA Može li Međunarodna nogometna organizacija (FIFA) kazniti najboljeg argentinskog nogometaša Lionela Messija, u strahu se pitaju argentinski mediji uoči polufinala na svjetskom prvenstvu protiv Hrvatske.


FIFA je otvorila disciplinski postupak protiv reprezentacija Argentine i Nizozemske zbog rekordnog broja žutih kartona na njihovom susretu četvrtfinala, kada je španjolski sudac Antonio Lahoz ukupno pokazao čak 18 žutih kartona.


No, argentinski mediji u strahu komentiraju činjenicu da je Messi vrlo negativno komentirao suđenje Španjolca što je jednim od članka FIFA-e zabranjeno. Jednom dijelu medija je poručio kako „ne želim govoriti o suđenju jer bih mogao biti kažnjen, ali su svi vidjeli što se događalo“, no argentinski Clarin jednako tako navodi da je Messi govorio i kako su „Nizozemci izjednačili na 2-2 nakon nepostojećeg prekršaja“ što je bio samo nastavak „općenito lošeg suđenja“.
Uoči utakmice polufinala protiv Hrvatske, koja se igra u utorak od 20 sati na Lusail stadionu, Clarin naglašava i neigranje dvojice Argentinaca protiv Hrvatske zbog žutih kartona. I dok bi se izostanak Gonzala Montiela trebao jednostavnije nadomjestiti, piše Clarin, neigranje Marcosa Acune mogao bi biti veliki problem.


Iskusni 31-godišnji igrač Seville Acuna odlično je odrađivao posao na lijevoj argentinskoj strani te je bio jedan od boljih argentinskih igrača na prvenstvu.