Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Demantirao glasine

Carlo Ancelotti se oglasio nakon što je procurila informacija da je glavni kandidat za preuzimanje reprezentacije Brazila

Autor: Hina

19.12.2022. 21:25
Carlo Ancelotti se oglasio nakon što je procurila informacija da je glavni kandidat za preuzimanje reprezentacije Brazila

Foto: Carlo Ancelotti/Foto REUTERS

Imam puno ciljeva s Realom. Kako ove sezone tako i do kraja ugovora - rekao je trener Reala



MADRID  Talijanski nogometni strateg Carlo Ancelotti, inače trener madridskog Reala, demantirao je informacije kako je jedan od glavnih kandidata za izbornika Brazila.


„Živim dan po dan i ne znam što mi donosi budućnost, ali nemam namjeru napuštati Real prije nego mi istekne ugovor, a on traje do kraja lipnja 2024. godine. Ako me Real prije toga ne otpusti ja sam tu, u Madridu i to vrlo sretan“, rekao je u razgovoru za Radio RAI 63-godišnji trener Madriđana.


Nakon ispadanja u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva od Hrvatske reprezentacija Brazila je kraju privela priču s izbornikom Titeom, ali službeno još nije objavljeno ime njegovog nasljednika. Premda su brazilski mediji pisali kako je apsolutni favorit Portugalac Abel Ferreira, u posljednje se vrijeme spominjalo i ime Ancelottija.




„Imam puno ciljeva s Realom. Kako ove sezone tako i do kraja ugovora“, kazao je Ancelotti koji se i kratko osvrnuo na Svjetsko prvenstvo i novog prvaka Argentinu.


„Njihov izbornik Scaloni je napravio izvanredan posao, makar ništa novo nije osmislio. No, Argentini svaka čast“.