Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Tvrdi da nije...

Brazilski napadač demantirao pisanje britanskih medija kako je bio vođa pobune protiv Antonija Contea

Autor: Hina

31.03.2023. 14:22
Brazilski napadač demantirao pisanje britanskih medija kako je bio vođa pobune protiv Antonija Contea

Foto: Richarlison/Foto REUTERS

Richarlison, koji je stigao među Spurse u srpnju prošle godine iz Evertona, u medijima je optužen kako je dao klubu ultimatum da otpusti talijanskog stručnjaka



LONDON   Brazilski napadač Richarlison demantirao je pisanje britanskih medija kako je bio “vođa pobune” protiv talijanskog stručnjaka Antonia Contea koji je ovoga tjedna dobio otkaz u redovima Tottenhama.


“Ne prihvaćam kada govoriti laži o meni. Uvijek sam imao puno poštovanja prema Conteu,” napisao je 25-godišnji brazilski napadač na društvenim mrežama.


“Nisam bio vođa pobune protiv njega, bilo je upravo suprotno. Žao mi je što nisam pružio onoliko koliko je očekivao od mene i nisam učinio dovoljno da on ostane,” dodao je.




Richarlison, koji je stigao među Spurse u srpnju prošle godine iz Evertona, u medijima je optužen kako je dao klubu ultimatum da otpusti talijanskog stručnjaka.


“Puno mi je pomogao i kad god smo imali problem, rješavali smo ga razgovorom i profesionalnošću, a to on može i potvrditi,” poručio je Brazilac.


Tottenham se ovog tjedna razišao s Conteom koji je nakon remija (3-3) protiv Southamptona oštro kritizirao igrače, ali i vodstvo kluba.


Tottenham je četvrti na tablici Premier lige i u ponedjeljak igra protiv Evertona.