Nedjelja, 5. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

SERIa A

Bologna iznenadila u Milanu, Inter nakon 13 minuta vodio 2:0, a na kraju uzeo samo bod

Autor: Hina

07.10.2023. 20:17
Bologna iznenadila u Milanu, Inter nakon 13 minuta vodio 2:0, a na kraju uzeo samo bod

Foto: Reuters



U prvom subotnjem dvoboju osmog kola talijanske Serie A dogodilo se iznenađenje, nogometaši Bologne u gostima su kod Intera osvojili bod odigravši 2-2. Nije se činilo da će Bologna iznenaditi favorizirani Inter koji je nakon samo trinaest minuta igre vodio 2-0. Prvo je nakon kornera za 1-0 pogodio Acerbi u 11. minuti, dok je u 13. lijepo s 20 metara naciljao Lautaro Martinez za 2-0. Argentincu Martinezu to je bio već deseti prvenstveni pogodak ove sezone.


Bologna se uspjela vratiti iz minusa pa je prvo Orsolini u 19. smanjio pogodivši iz jedanaesterca, dok je u 52. minuti sjajan pogodak dao Zirkzee kada je prevario kompletnu domaću obranu i Interovog golmana.


Do kraja je Inter napadao, imao je dvije-tri odlične šanse, ali je ipak ostao bez sedme ligaške pobjede ove sezone. Hrvatski reprezentativac Nikola Moro odgledao je ogled s gostujuće klupe za pričuve.




Inter nakon osam odigranih utakmica ima šest pobjeda, remi i poraz. Vodeći je na ljestvici i ima bod više od Milana, ali i utakmicu više. Bologna je ostala na osmom mjestu.


U nedjelju su na rasporedu ove utakmice Monza – Salernitana, Frosinone – Verona, Lazio – Atalanta, Cagliari – Roma i Napoli – Fiorentina.