Utorak, 23. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

35 C°

Ima još nade

Andrej Kramarić vjeruje u čudo protiv Azzurra: "Ne bi bilo prvi put da se izvučemo"

Autor: Portal Novi list

19.06.2024. 17:31
Andrej Kramarić vjeruje u čudo protiv Azzurra:

Foto: Andrej Kramarić i Josip Šutalo/Foto REUTERS

Talijani su najbolja ekipa u skupini, bit će teška utakmica, ali pružit ćemo sve od sebe - rekao je KramaHAMBURG Andrej Kramarić pokrenuo je Hrvatsku prema preokretu.


– Što reći? Bio bih puno sretniji da smo na moj rođendan osvojili sva tri boda. U nastavku smo bili puno bolja momčad na terenu, žao mi je što nismo zabili treći gol. Nažalost, ponovio se nogomet. Zato ga mnogi vole, jer nosi puno emocija. Nismo zabili treći gol, primili smo ga za 2:2. Ništa, zadnja utakmica idemo se baciti na glavu. Možemo dobiti Italiju, ne bi bilo prvi puta da se izvučemo iz ovakve situacije. Talijani su najbolja ekipa u skupini, bit će teška utakmica, ali pružit ćemo sve od sebe. Daj Bože da nam se otvori i da idemo dalje – rekao je Krama.


– Razočaranje je veliko. Ispustili smo pobjedu u zadnjim trenucima. Nije nam smjelo to dogoditi. Trebali smo mirno privesti utakmicu kraju. Drugo poluvrijeme je bilo bolje i to je putokaz kako krenuti protiv Talijane. Vjerujemo u naše kvalitete, ako budemo protiv Talijana igrali kao u drugom poluvremenu onda ćemo pobijediti – rekao je Luka Sučić.