Nedjelja, 28. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Velika čast

Aleksander Čeferin imenovao Marijana Kustića zamjenikom predsjednika Komisije za nacionalne saveze

Autor: Portal Novi list

05.07.2023. 16:12
Aleksander Čeferin imenovao Marijana Kustića zamjenikom predsjednika Komisije za nacionalne saveze

Foto: Marijan Kustić/Foto PIXSELL

Zahvaljujem predsjedniku Aleksanderu Čeferinu i Izvršnom odboru Uefe na ukazanom velikom povjerenju, a koje doživljavam i kao potvrdu ugleda HNS-a unutar europske nogometne obitelji - izjavio je Kustić



RIJEKA Izvršni odbor krovne europske nogometne federacije, UEFA-e, imenovao je predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Marijana Kustića, zamjenikom predsjednika UEFA-ine Komisije za nacionalne saveze.


Na nedavno održanoj sjednici najvišeg izvršnog tijela UEFA-e donesene su odluke o imenovanjima u komisije UEFA-e  za razdoblje od 2023. do 2027. godine.


Predsjednik HNS-a, Marijan Kustić, imenovan je zamjenikom predsjednika Komisije za nacionalne saveze.




“Zahvaljujem predsjedniku Aleksanderu Čeferinu i Izvršnom odboru Uefe na ukazanom velikom povjerenju, a koje doživljavam i kao potvrdu ugleda HNS-a unutar europske nogometne obitelji. Bit će mi velika čast i odgovornost predstavljati hrvatski nogomet u komisiji koja je nadležna za suradnju sa savezima te utječe na brojne procese i aktivnosti povezane s radom nacionalnih saveza. UEFA pod vodstvom predsjednika Čeferina puno ulaže i brine za sve članice te će mi biti zadovoljstvo kroz rad u ovoj komisiji dati doprinos toj odličnoj suradnji UEFA-e i nacionalnih saveza”, izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.