Subota, 11. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Ženska malonogometna liga

Nikolina Klapan: Pamte se tri boda

Autor: Alen Plahinek

22.01.2024. 10:50
Nikolina Klapan: Pamte se tri boda

Foto: ANDREJ JANčIJEV/FUTSAL SUPER CHICKS



Teže od očekivanog igračice Futsal Super Chicksa svladale su posljednjeplasiranu Viktoriju u nastavku Prve lige. Kada se pogledaju ostali rezultati s kojima je ekipa iz Slavonskog Broda prethodno gubila utakmice, dojam je kako je to bilo »samo« 2:0. Oba dva puta za Zadranke je bila precizna Nikolina Klapan. Ovoj sve boljoj 18-godišnjakinji bili su to prvi pogoci ove sezone u dva dresa u kojima nastupa, Futsal Super Chicks i Donata.


– Neki bi rekli da je 2:0 malo s obzirom na kojem se mjestu nalazi Viktorija. Nismo bile na razini na kojoj inače igramo, dogodio se takav dan, ali najbitniji su pobjeda i tri boda. Sretna sam što sam zabila dva gola, no ova utakmica je iza nas, fokusiramo se na sljedeći susret – rekla je Klapan. Upravo sljedeća utakmica mogla biti odlučujuća za željeni plasman među četiri najbolja sastava. Na Bili brig stižu debitantice iz omiškog Olmissuma koje su pete, s bodom manje od FSC-a.


– Ta utakmica nam je jako važna da bismo bili u četiri najbolje ekipe, što nam je i cilj. Olmissum je dosta dobra ekipa, pobijedili su Dinamo, ali mislim da možemo ostvariti pozitivan rezultat. Smatram da nam je dovoljna motivacija ta da s pobjedom idemo sve bliže najmanje četvrtom mjestu na ljestvici – zaključila je Klapan.




SUPER CHICKS  2


VIKTORIJA  0


ZADAR – Dvorana OŠ Zadarski otoci. Suci: Hrvoje Klarić (Šibenik), Nina Nakić (Mirlović Zagora). Strijelkinja: 1:0 Klapan (9’), 2:0 Klapan (28’).


FUTSAL SUPER CHICKS: Števanja, Klapan, Jokić, Deranja, Barbir, Surać, Laća, Matijević, Rusković. Trener: Luka Marinović.


VIKTORIJA: Nikolić, Stopić, Dubac, Gostinčar, Perić, Barišić, Krajnović, Holub, Vučak, Farena. Trener: Mirko Zirdum.