ponedjeljak, 29. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Serie A

Nikola Moro asistent u uvjerljivom slavlju Bologne, Cremonese se vraća u drugoligaško društvo

Autor: Hina

20.05.2023. 17:00
Nikola Moro asistent u uvjerljivom slavlju Bologne, Cremonese se vraća u drugoligaško društvo

Foto: Nikola Moro u reprezentativnom dresu/Foto REUTERS

Bila je ovo prva ligaška pobjeda Bologne nakon šest utakmica u nizu bez slavlja, a s ova tri boda se popela na deveto mjesto ljestvice



CREMONA Nogometaši Bologne na uvjerljivi su način obavili gostovanje u 36. kolu talijanske Serie A, pobijedili su Cremonese s 5-1.


Utakmica je bila riješena nakon uvodnih 45 minuta koliko je trebalo gostima iz Bologne za čak tri pogotka. Strijelci su u prvom dijelu bili Arnautović u 14., Ferguson u 27. minute te Posch koji je pogodio u nadoknadi prvog dijela.


U 69. minuti u igru je za Bolognu ušao hrvatski nogometaš Nikola Moro koji je samo tri minute kasnije sjajno asistirao Orsoliniju, a ovaj je pogodio za čak 4-0 gostujućeg sastava. Premda je Bologna u završnici imala igrača manje postigla je novi pogodak, u 80. je Sansone zabio za 5-0, dok je domaćin ipak došao do počasnog gola, a strijelac je u 91. minuti bio Ciofani.




Nakon samo jedne sezone igranja u Serie A nogometaši Cremonesea se vraćaju u drugoligaško okruženje.


Bila je ovo prva ligaška pobjeda Bologne nakon šest utakmica u nizu bez slavlja, a  s ova tri boda se popela na deveto mjesto ljestvice.


U nedjelju će igrati Lecce – Spezia, Torino – Fiorentina, Napoli – Inter i Udinese – Lazio, dok će se 36. kolo zaključiti u ponedjeljak utakmicama Roma – Salernitana i Empoli – Juventus.