Srijeda, 4. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

NBA liga

Netsi se razilaze i s Kevinom Durantom? U finišu "tradea" trebao bi pojačati momčad Darija Šarića...

Autor: Portal Novi list

09.02.2023. 08:30
Netsi se razilaze i s Kevinom Durantom? U finišu

Foto: Kevin Durant/Foto REUTERS

Russel Westbrook mogao bi napustiti LakerseRIJEKA Približava se kraj roka u kojem NBA momčadi mogu razmijeniti igrače. Bomba ponovo dolazi iz redova Netsa. Momčad iz Brooklyna nakon Kyrie Irvinga mogao bi napustiti još jedan velikan – Kevin Durant. Prema medijskim napisima iz SAD Durant odlazi u redove Sunsa, kod našeg Darija Šarića. Osim njega u Arizonu će i TJ Warren. U suprotnom smjeru trebali bi Mikal Bridges, Cam Johnson i Jae Crowder.


Trena istaknuti i da Durantov odlazak nisu još potvrdili u redovima Netsa pa cijelu ovu priču ne treba uzeti “zdravo za gotovo”


Russel Westbrook je, također prema medijskim nagađanjima, na odlasku iz Lakersa. Njegova nova adresa trebao bi biti Salt Lake City. U suprotnom smjeru će Malik Beasley i Jarred Vanderbilt. U priču oko razmjene igrača uključena je i Minnesota koja će u Los Angeles poslati D’Angelo Russela, a dobiti iz Utaha Mike Conleya i Nickeila Alexandera-Walkera. Jazzeri će u “tradeu” tri momčadi dobiti i  Juana Toscana-Andersona, te  Damiana Jonesa.