ponedjeljak, 29. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

KK Jazine Arbanasi

Mladenačke greške koštale mlade Zadrane

Autor: Andrija Dešpoja

07.11.2023. 13:10
Mladenačke greške koštale mlade Zadrane

Foto: Luka Jeličić



»Žutoj podmornici« u nedjeljnoj matineji na Višnjiku periskop su zamaglili košarkaši Kvarnera, koji su suvereno došli do pete ovosezonske pobjede (77:95) u Prvoj muškoj ligi. Jazine Arbanasi ostale su na one dvije teškom mukom zarađene kontra Ribole Kaštela i Stoje u prva dva kola, a treći uzastopni poraz i nije toliko zabolio trenera Roka Jurlinu koji je svjestan da su Riječani puno kvalitetniji i da bi s ovim igračkim kadrom vjerojatno bili i u gornjem domu Premijer lige.


– Bila je to zaslužena pobjeda Kvarnera, koji je realno razina više u odnosu na nas. Pokušavali smo, međutim kada smo mogli napraviti korak više presudile bi te neke naše mladenačke greške, što su gosti iskustvom iskorištavali i zabijali nam koševe. Trebamo nastaviti raditi i dalje, posebno na ovim elementima koji su se do sada pokazali boljkom – kazao je strateg Jazine Arbanasa nakon susreta s realnošću zvanim Kvarner, a šansu za povratak na pobjednički kolosijek vidi u predstojećim ispitima koji nose »al pari« protivnike.


– Kao trener teško mogu biti zadovoljan nakon poraza, no u naredna dva kola igramo s Podstranom i Marsonijom, momčadima s kojima definitivno možemo igrati i preko kojih ćemo se nastojati vratiti na pobjedničke staze – kazao je za kraj Jurlina.