Četvrtak, 2. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Odlazak napadača

Mbappe otkrio koji mu je plan s PSG-om, klub već odredio cijenu koja ne vrijedi jedino za - Real Madrid

Autor: Portal Novilist.hr

14.06.2023. 10:10
Mbappe otkrio koji mu je plan s PSG-om, klub već odredio cijenu koja ne vrijedi jedino za - Real Madrid

Foto: Foto REUTERS

Nisam rekao da želim biti prodan u Real Madrid ili da želim otići, samo da neću aktivirati dodatnu godinu u ugovoru (do 2025.) - objasnio je Mbappe



PARIZ Kylian Mbappe je progovorio za Gazzettu dello Sport i napokon objasnio detalje oko svog odlaska iz PSG-a. Naime, Francuz je naglasio kako ostaje u klubu do isteka svog ugovora, odnosno do kraja sljedeće sezone.


– Sve su to laži, sve veće i veće. Već sam rekao da ću sljedeće sezone nastaviti u PSG-u i da sam jako sretan. Nisam rekao da želim biti prodan u Real Madrid ili da želim otići, samo da neću aktivirati dodatnu godinu u ugovoru (do 2025.). S PSG-om nikada nije bilo razgovora o produljenju i sretan sam što ću nastaviti u Parizu još jednu godinu – objasnio je Mbappe u razgovoru s Alessandrom Grandessom.


Ipak, to znači da će ga pariški klub morati pokušati prodati i ranije jer bi inače Mbappe sljedeće ljeto mogao besplatno napustiti PSG.




Kao njegov potencijalni novi klub prvo ime koje se spominje je Real Madrid, a ESPN otkriva kako PSG za Mbappea ne bi prihvatio ispod 150 milijuna eura, ali niti toliko ne bi bilo dovoljno ako je u pitanju upravo Real. Dva kluba nisu u dobrom odnosu i zadnje što Parižani žele je da jedan od njihovih najboljih igrača otiđe u Madrid.