Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

HNS

Marijan Kustić u Kneževim Vinogradima otvorio novi teren s umjetnom travom

Autor: Portal Novi list

13.10.2023. 14:25
Marijan Kustić u Kneževim Vinogradima otvorio novi teren s umjetnom travom

Foto: HNS



Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, otvorio je u Kneževim Vinogradima novi teren s umjetnom travom, prvi takve vrste u Baranji.


Teren je otvoren u sklopu Sportsko-rekreacijskog centra Kneževi Vinogradi, a svečanoj primopredaji i presijecanju vrpce nazočila je brojna delegacija krovne organizacije hrvatskog nogometa, izvršni direktor Tomislav Svetina i članovi Izvršnog odbora, prvi dopredsjednik Ante Vučemilović Šimunović, dopredsjednici Mario Smodlaka, Slavko Prišćan i Nenad Črnko, odnosno Đuro Bukvić, Nenad Horvatić, Josip Kuterovac, Davor Ivić, Mato Kljaić, Ante Kulušić, Robert Markulin, Drago Lucić i Darko Raić Sudar, voditelj odjela natjecanja Neven Šprajcer, predsjednikov savjetnik Stjepan Merkaš, voditeljica infrastrukture Andrea Dokuš i voditelj marketinga Ante Cicvarić.


U svečanosti su sudjelovali i općinski načelnik Općine Kneževi Vinogradi Vedran Kramarić te zamjenik župana Osječko-baranjske županije Mato Lukić.




“U ime Hrvatskog nogometnog saveza zahvaljujem se načelniku Kramariću na realizaciji ovog projekta, drago mi je da smo kao krovna organizacija hrvatskog nogometa bili partner u cijeloj priči. Hvala i mojim suradnicima iz Izvršnog odbora koji daju apsolutnu podršku ovakvim projektima. Ovo je ono što želimo, vidjeti ovu djecu kako uživaju na novom terenu ono je što nas čini radosnima i ponosnima. Hvala svima u Općini Kneževi Vinogradi na trudu i radu, siguran sam da će Hrvatski nogometni savez i dalje biti vaš partner i pomagati koliko god bude mogao. Nadam se da ćemo u skoroj budućnosti na ovom terenu organizirati veteransku utakmicu protiv momčadi domaćina i selekcije HNS-a”, istaknuo je prvi čovjek HNS-a Marijan Kustić.


“Koristim ovu priliku javno se zahvaliti Hrvatskom nogometnom savezu, predsjedniku Marijanu Kustiću i prvom dopredsjedniku Anti Vučemiloviću Šimunoviću, kao i članovima Izvršnog odbora, na potpori u realizaciji ovog projekta izgradnje prvog terena s umjetnom travom u Baranji. Raduje nas da je upravo Općina Kneževi Vinogradi odabrana da kod nas bude izgrađen taj teren, mislim da to nije slučajno jer smo općina koja godinama ulaže u razvoj sporta i sportske infrastrukture. Samo u posljednje tri godine uložili smo više od pet milijuna kuna u sportske sadržaje i ovo je logičan nastavak naše priče. Osim toga, na području naše općine djeluje škola nogometa koja broji više od 130 djece iz cijele Baranje na što smo izuzetno ponosni, ova infrastruktura bit će njima u korist”, rekao je Vedran Kramarić.