Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

LEGENDE REALA

Luka Modrić se emotivnom porukom oprostio od Benzeme

Autor: Robert Hrkać

05.06.2023. 21:49
Luka Modrić se emotivnom porukom oprostio od Benzeme

Foto: Reuters



Luka Modrić se emotivnom porukom na društvenim mrežama oprostio od Karima Benzeme, koji nakon 14 sezona odlazi iz madridskog Reala.


“Istovremeno sam tužan i ponosan jer sam imao čast 11 godina igrati s jednim od najvećih nogometnih talenata. Znao sam da si sjajan igrač kada sam stigao ovdje, ali već sam na prvom treningu shvatio koliko si poseban. Osim što si sjajan nogometaš, kroz zajedničke godine ispisivanja povijesti ovog fantastičnog kluba shvatio sam i koliko si posebna osoba. Već mi nedostaješ, prijatelju. Hvala ti na svemu i želim ti sreću na novoj pozornici”, napisao je Modrić.


 


View this post on Instagram


 


A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)



Benzema je u Real stigao iz Lyona davne 2009. godine za 35 milijuna eura, a vremenom je postao jedan od najboljih napadača svijeta. U bijelom dresu je osvojio 24 trofeja, uključujući i pet Liga prvaka. Vrhunac karijere je doživio 2022. godine, kada je osvojio Zlatnu loptu za najboljeg igrača svijeta. S 353 gola je drugi najbolji strijelac u povijesti Reala.


Tu je nagradu zaslužio fenomenalnim partijama u Ligi prvaka, kada je potapao PSG, Chelsea i Manchester City. Za Francusku je odigrao 97 utakmica, postigavši 37 pogodaka.