Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Novi klub

Lionel Messi objavio da ide u Miami i objasnio zašto se nije htio vratiti u Barcu: "Nisam želio prolaziti kroz to"

Autor: Portal Novilist.hr

07.06.2023. 22:37
Lionel Messi objavio da ide u Miami i objasnio zašto se nije htio vratiti u Barcu:

Foto: Leo Messi/Foto REUTERS

Ideja je bila ako se ne vratim u Barcelonu, da ću napustiti Europu, maknuti se od reflektora velikih stadiona i posvetiti se obitelji, rekao je Argentinac



Legendarni Lionel Messi potvrdio je u ekskluzivnom razgovoru za Mundo Deportivo kako će karijeru nastaviti u Interu iz Miamija. Slavni Argentinac je nakon raskida s PSG-om odlučio otići u američki klub, iako se spominjalo kako ima ponude i iz Saudijske Arabije, ali i kako je moguć njegov povratak u Barcelonu.


”Donio sam odluku da odem u Miami. Još nije sve dogovoreno, ostaju neke stvari, ali odlučio sam se na taj korak. Ideja je bila ako se ne vratim u Barcelonu, da ću napustiti Europu, maknuti se od reflektora velikih stadiona i posvetiti se obitelji”, rekao je jedan od najboljih igrača u povijesti pa je objasnio zašto je odbio povratak u Barcu.


“Doista sam se htio vratiti u Barcelonu. Bio sam vrlo uzbuđen oko povratka, ali nakon što sam iskusio što sam iskusio kada sam otišao iz Barcelone, nisam htio da se ponovi isti slučaj. Nisam ponovno htio biti u situaciji gdje moram čekati što će se dogoditi i da moja budućnost ovisi od ruke do ruke”, rekao je Leo Messi i dodao:




“Čuo sam da su morali prodavati igrače ili snižavati plaće igračima i istina je da nisam želio prolaziti kroz to”, zaključio je Messi.