Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Zločin i kazna

Leo Messi se vratio treninzima PSG-a nakon što je suspendiran zbog puta u Saudijsku Arabiju bez dozvole kluba

Autor: Hina

08.05.2023. 15:31
Leo Messi se vratio treninzima PSG-a nakon što je suspendiran zbog puta u Saudijsku Arabiju bez dozvole kluba

Foto: Leo Messi/Foto REUTERS

PSG je na društvenim mrežama objavio sliku Messija kako trenira, uz natpis: "Argentinski napadač Paris Saint-Germaina vratio se na trening u ponedjeljak 8. svibnja."



PARIZ  Lionel Messi ponovno trenira s PSG-om, priopćila je momčad Ligue 1 u ponedjeljak, nakon što je napadač suspendiran jer je putovao u Saudijsku Arabiju zbog čega je propustio trening.


Francuski mediji izvijestili su da je Messi suspendiran na dva tjedna nakon puta u Saudijsku Arabiju, za kojeg nije dobio odobrenje kluba, kada je trebao trenirati s momčadi dan nakon poraza od 1-3 od Lorienta prošli mjesec.


Messi, koji se u petak ispričao PSG-u i svojim suigračima, izostavljen je iz momčadi za njihovu pobjedu od 3-1 kod drugoplasiranog Troyesa u nedjelju.




PSG je na društvenim mrežama objavio sliku Messija kako trenira, uz natpis: “Argentinski napadač Paris Saint-Germaina vratio se na trening u ponedjeljak 8. svibnja.”


PSG ima šest bodova više od Lensa i osam ispred Marseillea četiri kola prije kraja sezone.


Messijeva budućnost u PSG-u predmet je mnogih nagađanja posljednjih dana.


Izvor blizak argentinskom kapetanu izjavio je za Reuters da je primio službenu ponudu da se sljedeće sezone pridruži saudijskom klubu Al-Hilalu, a obnavljanje ugovora u PSG-u nije u planu za argentinsku zvijezdu koja sljedeći mjesec puni 36 godina.


Naftom bogata nacija imenovala je Messija svojim turističkim ambasadorom prošle godine, a on je posjetio Džedu u svibnju 2022.


Vratio se u siječnju kako bi odigrao prijateljsku utakmicu s PSG-om protiv momčadi zvijezda saudijske lige.