Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

STABILNO JE

LeBronov sin doživio srčani zastoj

Autor: Hina

25.07.2023. 18:57
LeBronov sin doživio srčani zastoj

Foto: Reuters



Sin jedne od najvećih NBA zvijezda LeBrona Jamesa (38), Bronny James (18) doživio je srčani zastoj na treningu, međutim, sad je stabilno i nije na intenzivnoj. Američki mediji su objavili kako je LeBron Raymone “Bronny” James Jr. (18) tijekom treninga na University of Southern California (USC) doživio srčani zastoj nakon čega je bez svijesti prevezen u bolnicu. Međurim, sada je u stabilnom stanju i više nije na intenzivnoj njezi.


“Bronny James je tijekom treninga doživio srčani zastoj. Medicinsko osoblje je uspjelo Bronnyja odvesti u bolnicu. Sada je u stabilnom stanju i više nije na intenzivnoj njezi. Molimo za poštovanje i privatnost obitelji James i obavijestit ćemo medije kada bude više informacija,” poručio je glasnogovornik obitelji James za TMZ Sports. “LeBron i Savannah žele javno izraziti najdublju zahvalnost medicinskom i atletskom osoblju USC-a za njihov nevjerojatan rad i predanost sigurnosti svojih sportaša”, stoji u priopćenju.


Bronny, Jamesov najstariji sin, nalazi se na prvoj godini USC-a. U listopadu navršava 19 godina, kada će ispuniti uvjete za novačenje za NBA ligu 2024. Zvijezda Lakersa i najbolji strijelac NBA lige svih vremena, ranije je rekao kako se nada da će u NBA ligi zaigrati u istoj momčadi uz sina Bronnyja. “To je plan. Ako Bog da,”  rekao je LeBron James u svibnju 2022. James i Savannah imaju i sina Brycea (18), te kćer Zhuri (8).


Foto: Reuters