ponedjeljak, 29. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Bundesliga

Kramarić strijelac, a Franjić asistent u remiju Hoffenheima i Darmstadta

Autor: Hina

19.12.2023. 23:01
Kramarić strijelac, a Franjić asistent u remiju Hoffenheima i Darmstadta

Foto: Foto REUTERS

Kramarić je igru napustio u 73. minuti, a samo dvije minute poslije je na drugoj strani Bartol Franjić doživio ozljedu zbog koje je morao biti zamijenjen



Nogometaši Hoffenheima su triput vodili pred svojim navijačima protiv Darmstadta, ali je momčad sa začelja ljestvice njemačke Bundeslige uspjela osvojiti bod odigravši 3-3.


Hoffenheim je poveo u 14. minuti, kad je Andrej Kramarić bio strijelac iz kaznenog udarca. Gosti su izjednačili u 23. minuti, kad je Bartol Franjić asistirao strijelcu Luci Pfeifferu. Ihlas Bebou je prvi od svoja dva pogotka postigao u 28. minuti za novo vodstvo domaće momčadi. Tim Skarke je izjednačio na 2-2 u 57. minuti, Bebou opet donio prednost Hoffenheimu u 66. minuti, a konačnih 3-3 je svojim drugim pogotkom postavio Skarke u 86. minuti.


Kramarić je igru napustio u 73. minuti, a samo dvije minute poslije je na drugoj strani Bartol Franjić doživio ozljedu zbog koje je morao biti zamijenjen. Matej Maglica je u istoj minuti ušao u igru kod Darmstadta.




Hoffenheim je s 24 boda privremeno došao na šesto mjesto, dok je Darmstadt sa 10 bodova još uvijek zadnji, ali je bodovno izjednačen s Mainzom i Union Berlinom, koji ima utakmicu manje.


Mainz je osvojio velik bod u Dortmundu, ponovivši priču iz zadnjeg kola prošle sezone, kad je taj neodlučeni ishod odnio Borussiji naslov prvaka.


Julian Brandt je u u 29. minuti donio vodstvo domaćoj momčadi, a konačnih 1-1 postavio je Sepp van den Berg u 43. minuti.


Borussia ima 27 bodova i dalje je na petom mjestu, a već četiri utakmice nije došla do prvenstvene pobjede uz tri remija i jedan poraz.


Dvoboj Werdera i RB Leipziga u Bremenu završio je 1-1. Lois Openda je u 47. minuti donio prednost gostima iz Leipziga, a u 75. minuti je Justin Njinmah pogodio za 1-1.