Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

novi težak izazov

Opus Puntamika večeras dočekuje Zagreb

Autor: Paulo Sarić

17.12.2022. 10:40
Opus Puntamika večeras dočekuje Zagreb

Foto: Mate Komina



Prvo kolo druge polovice osnovnog dijela sezone Prve muške lige košarkašima Opus Puntamike donosi domaći okršaj sa Zagrebom.


Prošla su već dva i pol mjeseca od vrlo dobrog otpora koji su mladići Jakova Vladovića pružili današnjim protivnicima na otvaranju sezone, kada su u prvom poluvremenu zaostajali samo četiri poena za favoriziranim suparnikom, no nastavak natjecanja nije donio puno razloga za veselje momcima u zelenom.


Deset uzastopnih poraza i čvrsto dno ljestvice realnost su Puntamike koja je u jesen krenula sa samo tri igrača sa seniorskim iskustvom.




Dašak optimizma pružila su dobra izdanja protiv Samobora i Stoje gdje su jedna do dvije lopte odlučivale o pobjedniku, a novu priliku za premijerni trijumf Puntamičani će imati večeras kada će ugostiti trećeplasiranu momčad u drugom razredu hrvatske muške košarke.


Novi težak izazov, a može li iz njega proizaći predbožićna bajka – pokazat će parket. Utakmica se igra u dvorani 3 ŠC Višnjik s počekom u 20 sati, uz izravan prijenos na HKS TV-u.