Utorak, 20. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

TURNIR

Danas u Kalima počinje turnir u uličnoj košarci, glavna nagrada za gledatelje - put u Dubai

17.08.2024. 12:30
Danas u Kalima počinje turnir u uličnoj košarci, glavna nagrada za gledatelje - put u Dubai

Foto: Studio Raster



U Kalima u subotu 17.08. počinje 26. tradicionalni turnir u uličnoj košarci 3×3 koji  će trajati 6 dana popraćen mnoštvom sadržaja, kako za sudionike tako i za sve prisutne. 


U periodu od 17. do 22. kolovoza ove godine, održat će se 26. tradicionalni turnir  u uličnoj košarci u Kalima. Kroz 6 dana turnira snage će odmjeriti ukupno 24  ekipe raspoređene u 8 skupina, od kojih po dvije najbolje ekipe prolaze u završnu  knockout fazu kojom će se odlučiti o pobjedniku. Ovogodišnji turnir donosi uzbuđenje i zabavu već od prvog dana uz kvalitetnu košarku te nastup Giuliana i  Diktatora, do posljednjeg dana kada će sve začiniti nastup Indire. Osim navedenog, pripremljen je i nagradni program za odrasle, ali i za djecu. Pa tako,  posljednjeg dana turnira, svi koji žele mogu sudjelovati u nagradnoj igri te osvojiti  jednu od pet zanimljivih nagrada. Glavna od pet nagrada je, ni manje ni više,  odlazak na organizirani put u Dubai za jednu osobu na utakmicu KK Zadra, u suradnji s putničkom agencijom Talvi putovanja. S druge strane, kao prva dječja  nagrada osigurane su 3 ulaznice za Full Dalmaland iskustvo u istoimenom aqua i  zabavnom parku Dalmaland Biograd. 


Za kraj, važno je istaknuti da je organizator ovog velikog sportskog događaja  udruga „Kualjska mladost“. Ova udruga mladih već dugi niz godina uspješno  organizira ovaj turnir, pružajući priliku mladima da volontiraju u organizaciji  događaja, pokažu svoje sportske vještine i dobro se zabave, razbijajući tako  predrasude o neaktivnosti mladih u malim otočnim zajednicama. Predanost i trud udruge „Kualjska mladost“ omogućavaju da ovaj turnir bude  jedan od najuspješnijih i najzabavnijih sportskih događaja na otoku Ugljanu. Ovaj  turnir nije samo sportsko natjecanje, već i prilika za zajedništvo, zabavu i  promociju zdravog načina života kroz sport.


FOTO: STUDIO RASTER




PIŠE: PORTAL ZL