Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Remi na kraju

Klopp nakon ludog derbija: "Nije mi jasno kako nismo na kraju dobili"

Autor: Portal Novilist.hr

09.04.2023. 21:09
Klopp nakon ludog derbija:

Foto: Foto REUTERS

Bila je otvorena utakmica, potpuno otvorena. Zabili su nam iz prve dvije šanse. Reagirali smo odlično i na kraju smo gledali spektakularnu utakmicu - rekao je trener Liverpoola



Nogometaši Liverpoola i Arsenala podijelili su bodove u velikom derbiju koji je završio s četiri pogotka. Redsi su gubili 0:2 da bi to nadoknadili, a skoro i preokrenuli s obzirom da je Salah promašio penal.


Liverpool je i u samoj završnici promašio tri sjajne prilike za pobjedu.


“Malo tipično za nas ove sezone. Bila je otvorena utakmica, potpuno otvorena. Zabili su nam iz prve dvije šanse. Reagirali smo odlično i na kraju smo gledali spektakularnu utakmicu. Nije mi jasno kako nismo na kraju dobili s onoliko šansi na samom kraju. Ne razumijem. Nisam siguran jesam li sretan s ovim bodom ili ne. Arsenal je bio dobar, ali trebali su izgubiti.




Sukob Andyja Robertsona s pomoćnim sucem na poluvremenu? Nemam što reći. Znam da se nešto dogodilo, ali nisam vidio što je bilo. Ako se to dogodilo, slike će govoriti same za sebe”, komentirao je Jürgen Klopp, trener Liverpoola, nakon susreta pa je komentirao sukob.