Petak, 17. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

lijepa gesta kluba

Uz pomoć KK Zadra rođendanskim poklonom iznenadili prijateljicu

Autor: K.E.

27.06.2023. 11:11
Uz pomoć KK Zadra rođendanskim poklonom iznenadili prijateljicu

Foto: KK Zadar



Lijepa priča stiže iz KK Zadra. Na njihovu je adresu netom nakon osvajanja naslova prvaka Hrvatske stigao e-mail studentice Lee, koja je za svoju prijateljicu imala jedno posebnu želju. Naime, ona i prijateljica  Ivana su se upoznale zahvaljujući ručniku s natpisom “Bog je stvorija čovika, a Zadar košarku” te su otad nerazdvojne. Njen ručnik je nažalost netko s plaže ukrao te su prijatelji otad u potrazi za novim.



Lea je za svoj rođendan uz gašenje svijeće na torti poželjela da Zadar postane prvak, iako je iz Makarske, i to zbog svoje prijateljice Ivane. Klub je na njen e-mail ekspresno reagirao te prvih autobusom poslao poklon, i to novi ručnik, identičan onome koji joj je bio ukraden. Uz to, prijateljici Lei su poslali video čestitku koju je u ime kluba za slavljenicu Ivanu snimio igrač Zadra Maksim Matulina.





Ivana je svoj poklon dobila, a njena reakcija na video čestitku te primanje poklona riječima se ne može opisati. Ručnik je opet na svome mjestu, visi na prozoru njene studentske sobe i priča priču o Zadru gradu košarke, sportu koji spaja ljude u neraskidivom i mnogima nevidljivom lancu ljubavi.