ponedjeljak, 29. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

unatoč pobjedi

Jusup: Nisam zadovoljan, nismo igrali u nastavku i izgubili smo Čamparu

Autor: Andrija Dešpoja

10.05.2023. 21:09
Jusup: Nisam zadovoljan, nismo igrali u nastavku i izgubili smo Čamparu

Foto: KK Zadar



Premijera u četvrtfinaloj seriji u potpunosti je pripala košarkašima Zadra koji su se na jednostavan način obračunali s Dinamom, a cijela priča o prvoj utakmici je zapravo završila nakon početnih 20 minuta igre. Zadar je otišao na odmor s 19 razlike, no u nastavku nije nastavio u istom ritmu, a ta činjenica je posebno zasmetala Danijela Jusupa. Nezadovoljstvo je isijavalo praktički iz svake rečenice stratega Zadra nakon završene utakmice, a sve je još dodatno pokvarila ozljeda Sanija Čampare u posljednjoj minuti koja se izgleda pokazala vrlo ozbiljnom.


– Dobili smo prvu utakmicu i to je dobro. Međutim, vidio sam dosta loših stvari i s njima nisam zadovoljan. Posebno nisam zadovoljan drugim poluvremenom, kao da smo čuvali rezultat. A za to nema nikakvog razloga jer nas ima dosta na klupi i svi igraju, stoga nemamo razloga ne podizati intenzitet igre.


Luka Božić (KK Zadar)




Valjda je to u glavama igrača, to čuvanje rezultata i onda se dogodi ovo što se dogodilo. Uđe se u jedan krivi ritam i to onda uvijek dovede do ozljede koja se pokazala ozbiljnom, Sani je ozlijedio preponu i neća ga biti sigurno neko vrijeme. On nam je jako bitan, i to će nam predstavljati veliki hendikep u budućem razdoblju – kazao je trener Zadra nakon pobjede koja je izgleda skupo plaćena.


Njegov kolega na suprotnoj klupi, Vladimir Anzulović, nije imao što drugo nego potvrditi ono što se zorno vidjelo u 40 minuta sraza pod svodom Krešine dvorane. Zadar je pokazao svoju nadmoć u svim elementima košarkaške igre, a Dinamo će mu naravno pokušati zakomplicirati život u drugoj utakmici koja se igra u subotu u Zagrebu.



– Zaslužena pobjeda Zadra. Pokušali smo nešto što inače treniramo, no bili smo slabi, malo i impresionirani. Vidjelo se da se Zadar dobro spremio za nas i to je protivnik koji je svima neugodan, a pogotovo nama. Dobro nas mečiraju, imaju jaka tijela, puno jača od naših i zato moram još jednom ponoviti, zaslužena pobjeda domaćina – istaknuo je trener Dinama.