Nedjelja, 19. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

KK ZADAR

Izbori u Gradu košarke: Vice Genda novi član Nadzornog odbora KK-a Zadar

Autor: Andrija Dešpoja

06.05.2024. 09:08
Izbori u Gradu košarke: Vice Genda novi član Nadzornog odbora KK-a Zadar


Udruga Grad košarke objavila je da će Vice Genda biti predstavnik navijača u Nadzornom odboru KK-a Zadar u kojem će zamijeniti Arsena Travicu. Kako piše na Facebook stranici GK-a Genda je “pobjednik drugih demokratskih izbora”.


– Izbore je Genda pobijedio sa 77.3% osvojenih glasova. Gendi želimo uspješan rad u Nadzornom odboru, a zahvaljujemo se i drugom kandidatu Davidu Gunjeviću na prijavi i sudjelovanju u ovom izbornom procesu. Posebna zahvala ide svakom članu koji je iskoristio svoje pravo glasa. Slika je ovo boljeg, jasnijeg i transparentnijeg KK Zadar, procesi su ovo koji se uz malo želje i volje lako provedu na svim razinama. Poruka je ovo koju je navijač shvatio, pitanje ostaje zašto vlasnici kluba ne žele shvatiti? Pozivamo još jednom sve na dijalog, otvorenu raspravu i konkretna rješenja za dobrobit Kluba. Čistom ljubavi, stručnosti i zajedništvom prema velikom KK Zadar. On je naš, a mi smo njegov glas – poručili su iz Grada košarke.


Na međumrežnoj stranici KK-a Zadar navedeno je da je predsjednik Nadzornog odbora Rok Stipčević, a članovi su Zdenko Jukić, Boris Hrabrov, Ivo Josipović, Davor Karlović, Siniša Pećanac, Dario Kljajić, Arsen Travica.