Subota, 4. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

WTA Rim

Kiša odgodila meč Donne Vekić i Ige Swiatek, hrvatska tenisačica saznala moguću suparnicu u četvrtfinalu

Autor: Hina

16.05.2023. 07:52
Kiša odgodila meč Donne Vekić i Ige Swiatek, hrvatska tenisačica saznala moguću suparnicu u četvrtfinalu

Foto: Donna Vekić/Foto REUTERS

Bolju iz susreta Vekić - Swiatek u četvrtfinalu čeka Kazahstanka Elena Ribakina koja je bila bolja od Čehinje Markete Vondrousove



RIM Sinoćnji susreti ATP i WTA Masters 1000 turnira u Rimu prekinula je kiša, pa će se turnir u sportskom kompleksu Foro Italico nastaviti u utorak.


Među susretima koji su odgođeni zbog kiše je i dvoboj osmine finala između hrvatske tenisačice Donne Vekić i prve igračice svijeta Poljakinje Ige Swiatek.


Swiatek i Vekić su se trebale sučeliti u posljednjem sinoćnjem susretu na središnjem terenu. Otkazan je i ogled osmine finala između Španjolke Paule Badose i Čehinje Karoline Muchove.




Podsjetimo, Vekić je u dvoboju 3. kola svladala Ljudmilu Samsonovu sa 2-6, 7-6 (5), 6-2, dok je Swiatek nadigrala Ukrajinku Lesju Curenko s uvjerljivih 6-2, 6-0.


Bolju iz susreta Vekić – Swiatek u četvrtfinalu čeka Kazahstanka Elena Ribakina koja je bila bolja od Čehinje Markete Vondrousove 6-3, 6-3.


U muškoj konkurenciji kiša je zaustavila mečeve između Grka Stefanosa Tsitsipasa i Talijana Lorenza Sonega, kao i Amerikanca Francesa Tiafoea i Talijana Lorenza Musettija, te Nijemca Alexandera Zvereva i Amerikanca J.J. Wolfa.