Subota, 4. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Sjajna izvedba

Josip Sesar nakon uvjerljive pobjede u Opatiji: "Na poluvremenu sam igračima rekao da ne smijemo gledati na semafor"

Autor: Zlatko Horvat

19.07.2023. 22:44
Josip Sesar nakon uvjerljive pobjede u Opatiji:

Foto: Foto M. GRACIN

Sve u svemu, mogu biti zadovoljan zbog načina na koji smo došli do velike razlike. Nakon analize i rekuperacije, okrećemo se Luksemburgu - rekao je izbornik Hrvatske



OPATIJA Josip Sesar uvjerljivom je pobjedom nad Irskom krenuo u odiseju na mjestu izbornika košarkaške reprezentacije Hrvatske.


– Čestitke igračima, prvo poluvrijeme odigrali smo s puno energije. U nastavku je bilo manje energije, lopta je išla sporije, stali smo s trčanjem – kaže Josip Sesar. – Rekao sam na poluvremenu igračima da ne smijemo gledati na semafor, ali nije lako nastaviti u istom ritmu na 40 razlike. Izgubili smo treću dionicu, ali dobili smo posljednju. Sve u svemu, mogu biti zadovoljan zbog načina na koji smo došli do velike razlike. Nakon analize i rekuperacije, okrećemo se Luksemburgu.


Gosti su bili razočarani rezultatom.




– Upali smo u duboku rupu u prve dvije četvrtine. U prvom poluvremenu Hrvatska je pogađala sve, a mi ništa. Dogovor je bio da probamo dobiti drugo poluvrijeme i tome smo gotovo uspjeli – rekao je irski izbornik Mark Keenan, koji je sačekao Sesara i uručio mu mali dar s kojim je mogao proslaviti prvu pobjedu.