Subota, 4. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

NOVO POJAČANJE

Ivana Brnas pojačala Zadar: 'Bit će mi biti izuzetna čast igrati za klub'

Autor: Paulo Sarić

06.09.2023. 16:46
Ivana Brnas pojačala Zadar: 'Bit će mi biti izuzetna čast igrati za klub'

Foto: ŽKK ZADAR



Ambiciozni član prvoligaškog društva ŽKK Zadar doveo je novo pojačanje u svoje redove. Riječ je o iskusnoj Ivani Brnas koja iza sebe ima bogato iskustvo igranja u Premijer ženskoj ligi, gdje je čak devet sezona uspješno nosila dres Splita, kojem je u posljednjim godinama bila i kapetanica. Rođena Imoćanka je prve košarkaške korake napravila u ŽKK Rhea iz rodnog grada, da bi se prije punog desetljeća priključila redovima splitskih »Žutih«.


Nekadašnja mlada hrvatska reprezentativka na Višnjik donosi bogato iskustvo s Gripa te poseban pristup košarci te bi trebala imati veliki pozitivan utjecaj na mlade djevojke koje čine većinu zadarske svlačionice.


– Smatram da sam donijela dobru odluku prihvativši ponudi Zadra te će mi biti izuzetna čast igrati za klub. Posebno se zahvaljujem trenerici Zanki koja je imala dosta razumijevanja i strpljenja te poručujem da ću dati sve od sebe da opravdam njeno povjerenje. Vjerujem kako će ova sezona donijeti dosta dobrih stvari za klub, jer spoj mladih djevojaka te njihove snage i energičnosti s nekolicinom iskusnijih cura prepunih znanja i iskustva ne može biti loš. Nadam se kako ćemo predanim radom i međusobnom podrškom vratiti Zadar u elitni rang hrvatske ženske košarke i time ostvariti zacrtani cilj. Radujem se svakom treningu i svakoj utakmici s ekipom te se nadam uspješnoj sezoni – kazala je Brnas za društvene mreže zadarskog prvoligaša.