Petak, 17. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Nogomet

Građani nakon osvojene Lige prvaka: "Odigrao sam kao govno, bio sam grozan..."

Autor: Portal Novilist.hr

11.06.2023. 08:39
Građani nakon osvojene Lige prvaka:

Foto: Rodri/Foto REUTERS

Rodri, koji je zabio pogodak vrijedan pobjede i titule, te Grealish priznali su da nisu zadovoljni svojom igrom u finalu...



ISTANBUL Manchester City je Rodrijevim pogotkom u 68. minuti osvojio svoju povijesnu Ligu prvaka. Zanimljivo, i Rodri i Grealish su usprkos osvajanju vrijednog trofeja nakon utakmice naglasili kako su bili – grozni.


– Ovo je ostvarenje sna. Svi ovi navijači Cityja čekali su ne znam koliko godina. Oni to zaslužuju, mi zaslužujemo. Posljednjih godina, bili smo tako blizu. Nije bilo lako, ali dali smo sve. Nisam bio dobar u prvom poluvremenu, odigrao sam kao govno. Ne možete očekivati da ćete uvijek igrati dobro. Emocije i živci su tu – rekao je 26-godišnji Rodri.


Cityjev veznjak Jack Grealish nije skrivao oduševljenje.




– Ovo je ono za što radiš cijeli život. Presretan sam, bio sam grozan, ali nije me briga. Osvojiti trostruku krunu s ovom skupinom igrača je tako posebno. Svatko tko me poznaje zna koliko volim nogomet, želim se zahvaliti menadžeru što je toliko vjerovao u mene. On je genij.


Kapetan Ilkay Gundogan je priznao kako je uoči susreta bio ogroman pritisak.


– Teško je riječima opisati što se upravo dogodilo. Svi su pričali samo o “trostrukoj kruni”. Pritisak je postojao, ali ova momčad je napravljena da se nosi s pritiskom na najbolji mogući način. Bilo je teško za obje momčadi. Nismo bili najbolji u prvom poluvremenu. Oklijevali smo. Znali smo da moramo biti bolji u drugom.