Srijeda, 1. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

MALONOGOMETNI TURNIR

Futsal Winter Fest: Dominantne pobjede obilježile prvi dan

Autor: Alen Plahinek/Šime Ćurko

28.12.2023. 18:16
Futsal Winter Fest: Dominantne pobjede obilježile prvi dan

Foto: FUTSAL WINTER FEST



Utakmicom Albatrosa i Paga u dvorani Krešimira Ćosića počeo je drugi Zimski futsalski festival (Futsal Winter Fest Zadar). Čast da se prvi upiše među strijelce dobio je Luka Vidaković, igrač Albatrosa.


Ubrzo je Albatros poletio i krilima se nadvio nad Pažane, koji su nekoliko puta pogađali okvir gola, no zabili su samo jednom. S druge strane Albatros je pogodio sedam puta, od čeka Lovre Gulan triput, čime je ova momčad izborila sljedeću fazu. Posedarje je s 3:2 pobijedilo momčad Bakari Vrana. Gotovo da je sve riješeno bilo u prvom poluvremenu, nakon kojeg su Posedarci vodili s 2:0. Da su Vranjani itekako bili opasni potvrđuje podatak da je igračem utakmice proglašen posedarski vratar Marko Ivančić.


Đani Milin na dvije strane


Višnjik je s 2:0 svladao Briševo, za koje je nastupilo nekoliko mladića Dragovoljca iz Poličnika. Ipak, iskustvo i fizička nadmoć, ponajprije prvotimaca HNK Zadar Josipa Iveljića i Domagoja Muića, bili su presudni za »čistu« pobjedu Višnjika. Jedan drugi zadarski kvart, Stanovi, također je prošao u sljedeću fazu, nakon što je s 2:0 ispratio Zadranku. Toni Bugarija i Šime Maruna bili su strijelci protiv »trgovaca« koji su na prvoj prepreci stavili »ključ u bravu«. I momčad Policijske postaje Zadar nije mogla dalje od prvog kola. Na čelu s kapetanom Stipom Čulom Feral Street food je pobjednički zasvijetlio protiv »plavaca«. U pobjedničkoj momčadi važno je zvati se Stipe ili Stjepan. Bilo da si Vuković, Pinčić ili Vrdoljak koji je proglašen igračem utakmice. Iako su »policajci« preko Žilića na poluvremenu vodili 1:0, ostat će upisano kako je Đani Milin u jednoj večeri ostvario dvostruki pobjednički učinak. Kao igrač je u sljedeće kolo prošao s FSF-om, a kao voditelj s Višnjikom.




Momčad Sportskog centra Torba, aktualni pobjednik Memorijala Antonio Jurjević, opet cilja visoko, što je potvrdila pobjedom 8:2 protiv Dasiadda. Bez ozlijeđenog Karla Torbarine, Debeljačani su svejedno okupili respektabilnu družinu, iz nekoliko trećeligaša. Što Dasiaddo nije uspio zabiti, to je primio. Statua za najboljeg igrača otišla je u ruke Roka Nakića.


Dvoznamenkasti KB i Budak


Kontrol biro Teatro bar je pobjedom 13:2 protiv Drakmara iz Sali zaslužio status najefikasnije momčadi 1. kola. Unatoč visokom porazu, Saljani su od svojih navijača KND Vrše zaslužili pljesak za nadigravanje i pristup bez kalkulacija. Nagradu za igrača utakmice primio je peterostruki strijelac Luka Viduka, inače prvotimac drugoligaša (treći rang) Karlovca 1919. Najuvjerljiviju pobjedu prvog dana potpisao je Budak, koji je s 12:0 svladao Relju. U jednosmjernoj utakmici, Budak je s pojačanjima iskazao svoje namjere, dok kvartovskoj momčadi Relje valja odati priznanje zbog sudjelovanja i podržavanja turnira. Toni Orlović zaslužio je mali pehar za najboljeg igrača utakmice.


ALBATROS7


PAG       1


Strijelci: Gulan 3, Vidaković 1, Vicković 1/ B. Škoda 1.


ALBATROS: Mišković, Gulan, Matak, Vidaković, Lulić, Vicković, Vuka, Prskalo, Pilipović. Voditelj: Dino Zubčić.


PAG: Borgelott, Maržić, Pilić, Vučković, A. Škoda, Kustić, Smolčić, Ilijašević. B. Škoda. Voditelj: Lovre Fabijanić.


BAKARI VRANA       2


POSEDARJE       3


Strijelci: Došen 1, Nekić 1/Rončević 1, Ninčević 2.


BAKARI VRANA: Kulaš, M. Čirjak, Desnica, R. Čirjak, B. Čirjak, Mrkić, Došen, Prtajin, B. Čirjak, Nekić. Voditelj: Dino Šarić.


POSEDARJE: Ivančić, Ivandić, R. Klanac, Tomac, Ninčević, A. Klanac, Šimurina, Rončević, Knežević, Čulina. Voditelji: Mate Brala i Jure Ivandić.


BRIŠEVO       0


VIŠNJIK       2


Strijelci: Iveljić 1, Baljak 1.


BRIŠEVO: P. Tomić, Nekić, Ružić. K. Tomić, Zanić, Sinovčić, Babaić. Voditelj: Dalibor Jurlina.


VIŠNJIK: Tomljanović, I. Vulić, J. Vulić, Dunić, Lončar, Baljak, Anić, Muić, Jurica, Baždarić. Voditelji: Đani Milin i Dino Škibola.


STANOVI       2


ZADRANKA       0


Strijelci: Bugarija 1, Maruna 1.


STANOVI: Pedić, Perica, Mikulić, Sentić, Maruna, Bugarija, Banović. Voditelj: Tomislav Zelić.


ZADRANKA: Budan, Soldo, Lepur, Stanojević, Petani, Novoselović, Smirčić, Syla. Voditelj: Mihovil Soldo.


PP ZADAR       1


FERAL ST       5


Strijelci: Žilić 1/Vrdoljak 2, Pinčić 1, Milin 1, Vuković 1.


POLICIJSKA POSTAJA ZADAR: Režan, Zorić, Anić Milić, Žilić, Šarić, Jurjević, Čuljak, Vidaković, Tokić. Voditelj: Bruno Mikulić.


FERAL STREET FOOD: Čule, Pinčić, Milin, Bokšić, Vuković, Vrdoljak, Vrleta. Voditelj: Tomislav Debak i Miro Bokšić.


DASSIADO       2


SC TORBA       8


Strijelci: Zubčić 2/Birkić 2, Nakić 2, Tokić 1, Begonja 1. Jurišić 1, Gambiraža 1.


DASSIADO: Lulić, Števanja, Š. Tokić, B. Tokić, Prtenjača, Barešić, Nekić, Š. Alić, Lulić, D. Alić. Voditelj: Danijel Zubčić.


SPORTSKI CENTAR TORBA: Stojanov, Horvat, Torbarina, Tokić, Sarić, Birkić, Begonja, Jurišić, Nakić, Gambiraža. Voditelji: Marko Gambiraža i Domagoj Torbarina.


BUDAK       12


RELJA       0


Strijelci: Junaković 3, Orlović 2, Kuman 2, Imširović 2, Ćoran 2, Perica 1.


BUDAK: Orlović, Kardum, Kuman, Perica, Junaković, Ćoran, Brajković, Imširović. Voditelj: Mate Orlović.


RELJA: Dodaj, Jermen, Cvitanović, Skejo, Burčul, Aliji, Kapetanović, Serdarević, Svorcina.


KONTROL BIRO       13


DRAKMAR SALI       2


Strijelci: Viduka 5, Mrkić 2, Šušić 2, Kresović 1, Zdrilić 1, Genda 1, Anić 1/Jadrijev 1, Basioli 1.


KONTROL BIRO TEATRO BAR: Pinčić, Šušić, Kresović, Zanki, Viduka, Baraba, Zdrilić, Genda, Mrkić, Anić. Voditelj: Dino Kevrić.


DRAKMAR SALI: Maras, Grbin Mihić, Dominis, Jadrijev. Basioli, Petešić Frka, I. Raljević, R. Raljević, Frka. Voditelj: Roko Raljević.