Srijeda, 15. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

UDRUGA ZA MALI NOGOMET

Futsal Murvica i Kontra za Prvu ligu

Autor: Šime Ćurko

12.09.2023. 12:46
Futsal Murvica i Kontra za Prvu ligu

Foto: HU ANTONIO JURJEVIĆ



Završio je prijelazni rok u natjecanjima koje vodi Udruga za mali nogomet Zadarske županije. U novoj sezoni klubovi će biti podijeljeni u četiri lige, koje će brojiti po 14 momčadi. Nakon odustajanja Puntamike, koja je ugasila seniorski sastav, za popunu Prve lige kvalifikacijsku utakmicu odigrat će Futsal Murvica i Kontra Taxi Rogić.


Uz pobjednika te utakmice u Prvoj ligi će igrati: Varoš, Sinjoretovo, Idassa Nadin, Ploča, Stanovi, Brodarica, Višnjik, Kontrol biro, Street food Biograd, Raštane Kanela, Murvica, Young Boysi, Plovanija. Poraženi iz kvalifikacija za Prvu ostaje u Drugoj ligi u kojoj su i: Zaton, Sv. Ante, Poljica, Krneza, Zadranka, Vrsi RN, Tornado Bibinje, Osam mladi, Ugljan, Poljica Brig, Škabrnja, Sukošan. Za popunu Treće lige kvalifikacije će odigrati Kolan i Dasiaddo.


– Nakon što se dobiju i te dvije nepoznanice iz kvalifikacija, održat će se plenumi klubova za svaku ligu. O terminima odigravanja kvalifikacijskih utakmica, kao i terminima održavanja plenuma klubova, klubovi će biti pravovremeno obaviješteni – kaže Stipe Bjeliš, predsjednik Udruge.