Četvrtak, 16. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

TENISKA LIGA

Ekipa TK Borik odnijela još jednu pobjedu u gostima

Autor: Marija Orešković

14.05.2023. 17:15
Ekipa TK Borik odnijela još jednu pobjedu u gostima

Foto: TONI DUJMENOVIĆ



U subotu, 13. svibnja odigrano je drugo kolo 2. Hrvatske teniske lige između TK San Spin i TK Borika. Turnir se igrao na terenima TK San Spina u Zagrebu, a započeo je u 10 sati. Ponovno, pobjedu u gostima odnijela je ekipa TK Borika s rezultatom 6:1 protiv TK San Spin. Za TK Borik pobjede su odnijeli Frane Ninčević na prvoj ploči, Franco Mandić na drugoj ploči, Sandro Guščić na trećoj ploči, Roko Glasnović na četvrtoj ploči te Luka Ninčević na petoj ploči.


Isto tako, u parovima na prvoj ploči pobijedio je Frane Ninčević zajedno s Tonijem Dujmenovićem, a na drugoj ploči Franco Mandić i Lovre Šandulin, potrebno je spomenuti da su oni predali meč u tijeku drugoga seta.


– Uz odlične rezultate kao i odličnu igru obje momčadi te ugodne trenutke tijekom dana, sretni smo s drugom pobijedom u ovogodišnjoj sezoni teniske lige RH. Uz to, možemo se pohvaliti sa osvojena maksimalna 3 boda iz susreta. Također, zahvaljujemo se ekipi TK San Spin na odličnom gostoprimstvu i izvrsnoj igri, kazao je Toni Dujemnović, kapetan zadarske momčadi.




Pojedinačni rezultati: Frane Ninčević – Dokmanić Karlo 6:0 6:1, Franco Medarić –Frane Prvić 6:0 6:1, Sandro Guščić – Din Trobradović 6:1 6:1, Roko Glasnović – Matej Vinko Primorac, 7:5 6:3, Luka Ninčević – Mauro Mavračić 6:4 2:6 10:2. Rezultati parova: Ninčević/Dujemnović – Dokmanić/Primorac 6:2 6:1, Mandić/Šangulin 3:6 5:5 ret. M/Š.


U nedjelju, 21. svibnja u vanjskom prostoru Falkensteinr resorta Borik na terenima TK Borika, igra se 3. Kolo Hrvatske teniske lige u Zadru protiv TK Daruvar, a započeti će u 10 sati.