ponedjeljak, 20. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Mladi Vatreni

Dragan Skočić nakon ispadanja s EP-a: "Zaslužili smo više, nije bilo lako poslije rano primljenog gola"

Autor: Portal Novilist.hr

25.06.2023. 08:19
Dragan Skočić nakon ispadanja s EP-a:

Foto: Foto PIXSELL

Možda mogu prigovoriti za rani gol koji ne smijemo dobiti tako olako, nije bilo lako poslije toga gola pritiskati i pokušavati. Znamo kakva je Španjolska - rekao je riječki trener



RIJEKA Mlada hrvatska reprezentacija drugim porazom na Europskom prvenstvu ispala je s tog natjecanja, Španjolska je bila jača rezultatom 1:0. Skočićevi izabranici još moraju odigrati susret s Rumunjskom, ali s nula bodova nakon dva kola više nemaju nikakve šanse izboriti četvrtfinale.


– Zaslužili smo više od minimalnog poraza. Možda mogu prigovoriti za rani gol koji ne smijemo dobiti tako olako, nije bilo lako poslije toga gola pritiskati i pokušavati. Znamo kakva je Španjolska. Nezadovoljan sam, ali mislim da smo zaslužili više od 1:0 – nakon utakmice je rekao izbornik Dragan Skočić.


Dragan Skočić odgovorio je i na pitanje je li mogao nešto napraviti drugačije.




– Uvijek kad izgubiš, zamjeraš sebi, ali bespredmetno je sad govoriti o tome. Svi pobjeđujemo i svi gubimo. Žao mi je što smo ispali, svi smo tužni u svlačionici. Treba se držati dobrih stvari, a ne bih pričao o pojedincima. Dobili smo širu sliku o svima. Predstavljamo Hrvatsku tako da je važna i zadnja utakmica. Teško nam je, ovo je malo mlađa ekipa koja ima potencijala u budućnosti. Moramo biti i objektivni, koliko god da nam je svima žao, 14 ovih igrača će moći igrati na sljedećem Euru.