Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

KAPETAN VATRENIH

Dobre vijesti za Real: Modrić normalno trenirao uoči finala Kupa

Autor: Hina

04.05.2023. 19:45
Dobre vijesti za Real: Modrić normalno trenirao uoči finala Kupa

Foto: Reuters



Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić (37), koji je prije deset dana ozlijedio bedreni mišić lijeve noge, u četvrtak je normalno trenirao s Real Madridom pa bi mogao nastupiti u subotu u finalu španjolskog Kupa protiv Osasune.


“Modrić je odradio kompletan trening s grupom. Velika je želja da nastupi u finalu Kupa”, rekao je dužnosnik Real Madridu za Hinu nakon završenog treninga na sjeveru Madrida.


Modrić je sudjelovao u trening utakmici sa suigračima, pokazuju fotografije koje je objavio klub sa treninga zatvorenog za medije i javnost.




Real Madrid i Osasuna, za koju nastupa hrvatski napadač Ante Budimir, sučelit će se u finalu Kupa kralja u subotu u Sevilli.


Hrvatski veznjak je osjetio bol u stražnjem dijelu bedrenog mišića tijekom prvenstvene utakmice s Gironom igrane 25. travnja. Real Madrid je tri dana kasnije izvijestio da se radi o ozljedi te da će igračev povratak na teren ovisiti o brzini oporavka.


Modrić je propustio posljednje dvije utakmice s Almerijom (4-2) i Real Sociedadom (0-2).


Hrvatskom igraču, koji je ove sezone skupio 44 nastupa za Real Madrid i 12 nastupa za Hrvatsku, to je prva ozljeda ove sezone.


Real Madrid tri dana nakon utakmice sa Osasunom čeka prvi susret polufinala Lige prvaka s Manchester Cityjem.