Subota, 4. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

KVALIFIKACIJE ZA EURO

Dalić najavio susret s Armenijom: “Impresioniran sam vašim rezultatima”

Autor: Portal ZL

10.09.2023. 17:24
Dalić najavio susret s Armenijom: “Impresioniran sam vašim rezultatima”

Foto: Mateo Levak



Hrvatski nogometaši sutra će od 18 sati u Armeniji igrati svoju četvrtu utakmicu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Nakon uvjerljive pobjede 5:0 nad Latvijom u Rijeci, Dalićevi izabranici idu po nastavak pozitivnog niza. Zlatko Dalić objavio je na konferenciji za medije kako je Domagoj Vida ostao u Zagrebu.


– Impresioniran sam vašim rezultatima. Odigrali ste jako dobre utakmice protiv Latvije, Walesa i Turske. Nadam se da ćemo oboje na Euro, ali znam da to neće biti lako. Sviđa mi se kako igrate. I vjerujem u vaš napredak. Kovačić je na raspolaganju za ovu utakmicu, kao i Lovro Majer, ali vidjet ćemo… Ako nije spreman, neće igrati jer ništa ne želimo riskirati. Jedino nedostaje Domagoj Vida koji je ostao u Zagrebu zbog bolesti. Napravit ćemo neke promjene s obzirom na analizu koju smo napravili. Mogli bi mijenjati u obrani, pogotovo na bočnim pozicijama, to želimo pojačati – rekao je izbornik Hrvatske.


Na presici je bio i veznjak Mateo Kovačić.




Mislim da više nema lakih utakmica i da nas sutra čeka prava borba. Ušli su pozitivno u ove kvalifikacije i kao što sam rekao, nema predaha. Pitanje tko će i kako će igrati ostaje na izborniku – rekao je Mateo Kovačić.