Nedjelja, 21. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Previše stranaca

Cristiano Ronaldo će morati pričekati na debi u Saudijskoj Arabiji, Portugalac još nije ni registriran

Autor: Hina

05.01.2023. 15:26
Cristiano Ronaldo će morati pričekati na debi u Saudijskoj Arabiji, Portugalac još nije ni registriran

Foto: Cristiano Ronaldo/Foto REUTERS

Kako potonji klub ima previše registriranih stranaca, njegov debi bi mogao biti odgođen, javlja francuska novinska agencija AFPRIJAD Portugalska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo, koji će u 37. godini produžiti karijeru u Saudijskoj Arabiji, morat će pričekati na debi u dresu novog kluba Al-Nassr jer još nije ni registriran, piše AFP.


Kako potonji klub ima previše registriranih stranaca, njegov debi bi mogao biti odgođen, javlja francuska novinska agencija AFP.


Ronaldo, koji će prema neslužbenim podacima u sljedeće dvije i pol godine zaraditi više od 200 milijuna eura, u utorak je uz fanfare prisustvovao predstavljanju novog klupskog dresa.Rekao je da bi volio što prije zaigrati za svoj novi klub, koji već danas ima utakmicu protiv Al-Ta’eea.
No, Portugalac je već deveti stranac kluba, dok saudijske vlasti klubovima dopuštaju najviše osam stranaca.


“Al-Nassr ga još nije registrirao jer nema slobodnog mjesta za stranog igrača”, rekao je za AFP predstavnik kluba koji nije želio biti imenovan.”Jedan od stranih igrača mora otići kako bi registrirao Ronalda, bilo prodajom ili sporazumnim raskidom”, dodao je dužnosnik kluba.


Također još nema službene potvrde o tome hoće li Ronaldo ipak morati odslužiti dvije utakmice FA-ove zabrane od studenog jer je razbio mobitel tinejdžerskog navijača nakon što je Manchester United, njegov tadašnji klub, izgubio od Evertona.