Četvrtak, 2. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

NEVJEROJATNE SCENE!

Cirkus na utakmici Polače i Zemunika! Sudac dobio šamar, susret prekinut!

Autor: A.P.

27.11.2023. 16:15
Cirkus na utakmici Polače i Zemunika! Sudac dobio šamar, susret prekinut!

Foto: Pixabay



U Polači su se u derbiju začelja lige sastali Polača i Zemunik. Završilo je 3:0 za domaćine, no susret će ostati zapamćen jer su odigrane 73 minute. Tada je glavni sudac utakmice Luka Župan prekinuo susret zbog nesigurnosti da nastavi igru. Sve detaljnije opisala je delegatkinja utakmice Stella Gundić u svojem izvještaju u kojem stoji kako je predstavnik gostujuće momčad Tomislav Ćurković izrazito pogrdnim riječima nazivao suca, a onda u 73. minuti uletio u teren i ošamario ga.


Nažalost, ovaj ozbiljan incident vrlo vjerojatno je samo kap u moru onoga s čime se suci na lokalnim razinama susreću svakog vikenda, pa čak i ne samo na lokalnim razinama. Nije to bio jedini incident na susretu, trojica igrača gostiju tijekom odigranih minuta zaradili su žute kartone zbog prigovaranja sucu.


Polača je u svemu tome pobijedila s 3:0 i to joj je prva pobjeda u sezoni te je time preskočila Zemunik na posljednjem mjestu lige. Strijelci za domaćine bili su Perković u 13., Ivan Prtenjača u 55. i Luka Bobanović u famoznoj 73. minuti.  Ostaje samo vidjeti kakve će kazne snositi klub iz Zemunika.